Interessant voor u?

Wordt uw energierekening ook elk jaar hoger doordat de tarieven stijgen en u meer stroom verbruikt? Dan zijn zonnepanelen op uw woning een verstandige investering. U kunt zonnepanelen vrijwel geheel belastingvrij laten leggen. We vertellen u graag over de mogelijkheden en maken gratis een maatwerkadvies voor u.

Duits Solar werkt alleen met de beste zonnepanelen en omvormers uit de branche. Zo werken wij met URE zonnepanelen en omvormers van de merken Growatt en Enphase. Daardoor kunt u vertrouwen op een kwaliteitssysteem op uw dak.

 


Hoe werkt het kopen van zonnepanelen?

Als u er aan denkt om zonnepanelen aan te schaffen, is het prettig om vooraf te weten waar u aan toe bent. Daarom hebben wij het gehele proces van offerte tot oplevering uitgeschreven.


Stap 1

Offerte

Allereerst maken we een passende offerte, die we uitgebreid met u doornemen en toelichten. Zo weet u wat uw voordelen zijn en hebben we samen besproken wat de meest optimale opties zijn. Nadat u akkoord bent met de offerte, gaat het echte werk beginnen.
Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

Stap 2

Werkvoorbereiding

Na uw akkoord gaat de offerte naar onze werkplaats. Hier wordt gekeken wat er nodig is om uw offerte te realiseren en wordt er een laatste controle gedaan op de legging.

Stap 3

Planning

Een van onze medewerkers neemt contact met u op om de installatie in te plannen. Samen bekijken we welke datum geschikt is voor de installatie van de panelen. Hierbij geven we een kort tijdsframe aan, zodat u niet de gehele dag thuis hoeft te blijven.

Stap 4

Inkoop

Als dit alles geregeld is, worden producten ingekocht. Door in te kopen wanneer we de producten nodig hebben, garanderen we de beste kwaliteit en nieuwheid van de geleverde materialen.

Stap 5

Montage en betaling

Op de dag van montage zorgen onze monteurs ervoor dat er aan het einde van de dag een werkende installatie op uw dak ligt. De zonnepanelen worden direct aan het werk gezet. Na installatie levert de monteur de installatie bij u op. U ontvangt de volgende dag de factuur in de mail, die u binnen 8 dagen moet voldoen.