Verduurzaming zit in ons hart

We houden van wat we doen. Al onze installateurs zijn gecertificeerde professionals die trots zijn op hun werk. Ons solarbedrijf helpt mensen al meer dan 10 jaar aan hun eigen energiecentrale. Of u nu een particulier bent of actief bent in de onderhoud- en renovatiemarkt: wij hebben voor iedereen een geschikte oplossing.

Bedrijfsbus - Duits Solar

 

Zonnepanelen woning - Duits Solar

Toegewijd aan uitstekende dienstverlening

Duits Solar is een zusterbedrijf van Duits Isolatie en Duits Onderhoud bouwservices. Verduurzaming zit in ons hart. Al vele jaren voert Duits Isolatie naar alle tevredenheid isolaties uit voor particuliere en zakelijke klanten. Duits Onderhoud bouwservices is bekend om zijn schilder- en glaswerkzaamheden. Daarnaast levert en plaatst Duits Onderhoud bouwservices ook kunststof kozijnen. Duits Solar is een mooie aanvulling in de Duits familie.

 

“We willen het beste solarbedrijf in de regio zijn en beloven concurrerende prijzen, professionele dienstverlening en een geweldige ervaring.”

Onze beloftes

  • Wij werken alleen met eigen gecertificeerde installateurs.
  • Wij geven 10 jaar volledige garantie op de gehele installatie met Growatt omvormers en 25 jaar volledige garantie met Enphase omvormers.
  • Wij helpen u met de btw teruggaaf.
  • Wij installeren de monitoring via uw wifi geheel gratis.
  • Wij melden uw systeem gratis aan bij de netwerkbeheerder.
  • Al onze offerteprijzen zijn ALL-INCLUSIVE. Er komen dus achteraf geen kosten meer bij. U weet precies waar u aan toe bent. Daar houden wij van: duidelijkheid vooraf.

 

Bedrijfsbus - Duits Solar